2 Haziran 2015 Salı

MAC FİX PLUS YAPIMI/dıy

Dara da da da daaaaaammmmm ! 

Canlarım ciğerlerim bitanelerim herşeylerimmmm:) nasılsınız?? Bende çok iyiyim şahaneyim. Bugün bir DIY yazısı yazalım hazırlayalım istedim.  Benim gibi mac fix plus kullananlarınız vardır kiii benim makyajımın Olmazsa olmazlarından biridir. Severek büyük bir aşk ile kullandığım çantamdan ayırmadığım doğrudur! Bütçenizi aşıyorsa veya ben bunun için bu fiyatı vermem! ne yapabilirim nasıl bir muadil bulabilirim diyorsanız  kendi fix plus'ınızı kendiniz yapın. E hadi buyrun birlikte yapalım :) 
  
--MALZEMELER;
- kullanmadığınız 1 sprey şişesi(doldurulabilir) eğer yoksa watsons ve gratis lerde satılan plastik sprey şişesi
-gliserin
-içme suyu
-tonik

--YAPILIŞI; 
 Şişenizin boyutu orta ise yarım dan bir parmak daha fazla su koyunuz(çeşme suyu olmasın asla!) üzerini fazla geçmiycek şekilde yüz toniğini dökün daha sonra da 10 damla gliserin ekleyin. Gliserini eczanelerden alabilirsiniz 4₺ karşılığında. Daha sonra şişenizin kapağını kapatın ve çalkalayın. Artık kullanabilirsiniz:) 
Her kullanımda çalkalayın. 
Şimdi gelelim içeriğine. Yaptık bunu ama yeşimcim bu ne işe yarar diyenleriniz var ise buyrun :)) 

---Mac fix plus makyajın kalitesini arttıran yüze sabitleyen ve aynı zamanda ışıltı veren bir sprey . Özellıkle göz makyajında kullandığımız  farların uzerinde etkisi büyük . 


Resimde de gördüğünüz gibi fix plus ile sürülen farlar daha canlı daha belirgin ve sabit. Aynız zaman da yüzünüzü de ferahlatıyor. E daha ne olsun yahu ! Sizi 65₺ vermekten kurtardım ve kendim de artık kurtuldum yaşasın! ;) e bence bir teşekkürü hak ettim diye düşünüyorum! Sizce ;) ..
Sevgiyle kalın günümüz hep güzellik olsun :) 

---İLETİŞİM:
-youtube channel: mymakeupbag
-instagram: @ swanjade
-twitter: @bayan_galaxy
-mail: yesim.erin91@gmail.com

------------------------------------------------

Today I wanted to prepare a DIY article we write . There are mac users like me fix plus . I'm not exceed your budget or the price for it! How do I find what you say you can do an equivalent of building your own fixer PLUS. Come on, let's go ahead with E :)
-Including
 The size of your medium pour more water bottles than half a finger ( tap water can never be !) Pour over the face tonic than geçmiycek then add 10 drops of glycerin . Glycerin can get from pharmacies in exchange 4₺ . Then close the lid and shake your bottle . Now you can use :)
Rinse after each use.
Now let's get to the content. Yeşimc we 've done it, but what does it say that those of you who have the go ahead :))

--Mac Fix that secures the face and at the same time improve the quality of plus makeup that sparkle spray. In view of the lights we use eye makeup effect , especially in big.

As you can see in the picture fixer plus headlights with a more lively driven more prominent and fixed . It also provides the freshens the face . E is what you get , man! I saved myself from giving you thumbs 65₺ and now I'm saved! ; ) To think , I think I deserve a thank you ! Do you think ;) ..
Lovingly always get bold contemporary beauty :)
--- CONTACT:
- youtube channel: mymakeupbag
- instagram: @swanjade
- twitter: @bayan_galaxy
- mail: yesim.erin91@gmail.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder