21 Nisan 2015 Salı

SAĞLIKLI BİR CİLDE KAVUŞMANIN SIRRI

Sağlıklı bir cilde hangimiz kavuşmak istemeyiz ki değil mi ? Cildim berrak tertemiz duru görünsün ! Diyorsanız e hadi buyrun o zaman :)) 

-We do not want to achieve which of our healthy skin ? My skin is clear that it appears stops immaculate! If you say you're welcome to come at that time :))


-su içmenin hem cilde hemde metabolizmanıza ne kadar faydalı olduğunu biyosunuzdur sanırım. Uzman doktorlar estetisyenler güzellik uzmanları boll boolll su içmenizi öneriyorlar arkadaşlar! O zaman ne yapıcakmışız? Boooll boooll su içicekmişiz :)) 


-I think you are drinking water to the skin and how much benefit your metabolism and bioavailability . Specialist Doctors for beauticians beauty experts recommend you drink water boll boolll are friends! So what we're gonna do ?  We've plenty of water to drink:))

- cildinizin günlük temizliğini mutlaka yapın ve ölü hücrelerden arındırmanız için peeling yapmayı da unutmayın! 

-Perform daily cleaning your skin strong and do not forget to make peeling for removal of dead cells !



- en sık yaptığımız hatalardan bir tanesi de akşam makyajla uyumak. Bunu yapmayın ne kadar üşenseniz de bu konu da asla üşenmeyin! Makyajınızı silmeden uyursanız bu cildinizi yıpratıcaktır! Kırışlıkkarınızın ortaya çıkmasına gözeneklerinizin açılmasına akne oluşumuna neden olur! O yüzden mutlaka makyajınızı temizleyinizin..! 


-One of the most common mistakes we made to sleep in the evening makeup. Never hang around in this subject how US financed to do it! If you sleep without removing your makeup to your skin yıpratıca ! Opens up the pores to appear on your Kırışlıkkarı cause acne ! So you must clear up your makeup ..!


-A-C-E vitaminlerini mutlaka alın. Bu vitaminler cildinizi daha da sağlıklı olmasını ve görünmesini sağlar. 

-Must be A-C- E vitamins. These vitamins and ensures that your skin appear more healthy.



- Bronzlaşmayı çok seviyoruz evet :) ama güneşin artık yararlı olduğu değil zararlı olduğunu unutmayalım.. Dışarıya Çıkmadan önce mutlaka UV ışınlarından koruyucu kremlerimizi sürelim. 
Bunlara dikkat ederseniz mutlak bir sağlıklı cilde kavuşabilirsiniz :) :* 

Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle:* 

-We love sun tanning yes :) but let's not forget that it is now my time is not harmful to be useful .. outside our strong protective barrier cream before exiting from UV rays .
If you pay attention to them you will absolutely healthy skin :): *
Hope to see you in the new text : *

--- CONTACT:
- youtube channel: mymakeupbag
- instagram: @swanjade
- twitter: @bayan_galaxy
- mail: yesim.erin91@gmail.com







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder