28 Temmuz 2015 Salı

LOREAL ELSEVE MUCİZEVİ YAĞ


Selaaaaaammmmmm !!  :)  nasılsınız ? Umarım çok ama çok iyisinizdir! Beni sorarsanız tabiki de yazın sıcağında pişmekten başka bir şey yaptığımız yok :D !
Bu yaz öldürmeye niyetli sanırım bizi! İnstagram da, facebook da, twitter da o kadar komik karikatürler görüyorum ki yaz ayıyla ilgili :)  neyse ben konumun giriş kısmına başlıyayım müsadenizle ;) 

  Saçlarımdan bir süre önce ne kadar yakındığımı yazımda da instagramdaki videomda da belirtmiştim. Yumurta maskesi yaparak az da olsa kurtardım. O kadar fazla saç yağı kullandım ki bu da iyi gelir dur bunu da deniyeyim yok o olmadı şu da olsun vs vs.. 
Alıp da kullandığım, alıp da çöpe attığım, alıp da işte bu dediğim ürünler ! Tabiki aralarında çok beğendiğim de oldu onları da daha sonraki yazımda yayınlıyacağım ama öyle bir yağ elime geçti kiii ! Favorim tabiki de sensin pikaçu ! Dedim :D 
bu da tabiki LOREAL ELSEVE MUCİZEVİ YAĞ dan başkası olamazdı! Bir defa kuru yağ olarak asla saçlarınızı ağırlaştırmıyor! Tam tersi öyle güzel bir canlılık katıyor ki saçlarınıza. Ben bu verdiği görünümü çok. Ama çok sevdim! Hem bakımını yapıyor hem mis gibi kokuyor hemde parlaklık canlılık veriyor saçlarınıza. E daha ne olsun! Saçlarınız için bir kuru yağ  arayışı içerisindeyseniz asla başka bir şey denemeyin direk gidip bu yağ'ı alın derim! 
Fiyat:9.90₺ 

---İLETİŞİM:
-youtube channel: mymakeupbag
-instagram: @ swanjade
-twitter: @bayan_galaxy
-mail: yesim.erin91@gmail.com



-----------------------------------------------

:) How are you? I hope you're very, very good ! We do not do anything other than cooked , of course, in the summer heat if you ask me : D!I guess intentions to kill us this summer! In instagram , Facebook , twitter :) fortunately I see the cartoons so funny about that summer, excuse me , I 'm headed to the introduction of position)I am writing in my hair how close a while ago I mentioned in my video on my instagram . I saved slightly by egg mask. So I use more hair oil revenues , which stood it in good he did not get that I do not have a denier etc etc ..
I used to take in , I threw away the garbage , that's what I take the products! I liked them a lot , of course, was also published on- the later writing them, but I passed it to persons of a fat hand ! My favorite is , of course, you pikaç ! I said : Dwhich of course could not L`oreal ELSEV a magic fat from someone else ! Never once as a dry lubricant does not aggravate your hair ! Quite the opposite , adding that it's a beautiful vitality to your hair . I am of the view that it gave too . But I liked very much! Both maintenance and smells like you doing in giving vitality and shine to your hair .E is what you get! If you are in search of a dry- made ​​for your hair never received my skin this oil go directly to try something else !
Price: 9.90₺
--- CONTACT:
- youtube channel: mymakeupbag
- instagram: @swanjade
- twitter: @bayan_galaxy
- mail: yesim.erin91@gmail.com








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder