14 Ağustos 2016 Pazar

NATURİLİES ALOEVERA DİŞ MACUNU

Herkeslere Hellöööööö ! Muuhteşem bi hafta sonunu güzel bi post'la karışlayalım dimi! 
Kişisel bakımda doğal içerikli ürünler almaya ve bulmaya gayret ediyorum. Sürekli araştırıp alıp deneyip sizlerle de paylaşmak istiyorum. En son  kullandığım roll-on'u paylaşmıştım sizlerle. Bayanların makyajı erkeklerin de parfümü deodorant'ı kimyasal olsa da en azından kişisel bakımlarda veya başka ürünlerde kimyasal olmayan veya içeriği bi nebze daha temiz olan ürünleri tercih etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda ailemi de bilinçlendirdiğim için sağolsunlar bana da şurda şu ürün varmış alayım mı istiyo musun?  Veya şurda bu ürün var kızım istersen bi git bak diyolar:) 
Babam çıktığı tatilden bana çok minnoş hediyeler getirmiş. Bunların arasında diş macunu da vardı.
Bende Yaklaşık 2 haftadır diş macunumu değiştirdim. Ürün incelemesi olsun gözlemliyim dedim. Yapısı öncelikle diğer diş macunlarından biraz daha yoğun kalın yapılı rengi ise yeşil çünkü diş macunu aloavera'lı. Diş macunun içerisinde sodium,fluoride,propylene,glycol,synthetic,pigment,SLS/SLES,paraben,triclosan yok. 

Firmayı biraz araştırdım, ürünlerinin hemen hemen birçoğunun doğal olmasına dikkat ediyolar ve hayvanlar üzerinde test etmiyolar. Süper dimi! 
Kullandığım 2 hafta sürecinde ise dişlerimin rengini birazda olsa açtı ve diş yüzeyimin üzerindeki tartarları da ağız bakım suyu kullanmadan yok etti! Ehh daha ne olsun:)  babamın ne kadar fiyata aldığı konusunda hiç bir fikrim yok ama ben sizin için araştırıp buldum aşağıdaya linkini koyarım ordan ulaşabilirsiniz ve bunun gibi bir çok ürünü kullanıp araştırmamı isterseniz insragram'dan DM atabilir, mail yollayabilir veya instagram'a yorum bırakabilirsiniz.

Peki bu tarz ürünler sizin dikkatinizi çeker mi araştırır mısınız? Yoksa benim için önemli olan işlevi içerik kısmına çok takılmam'mı dersiniz???? 
Sevgiler:*

 Ürüne Buradan ulaşabilirsiniz.. 


-İLETİŞİM:
-instagram: @ swanjade
-twitter: @bayan_galaxy
-marka iş birlikleri için:swanoffic@outlook.com
-snapchat: swan_jade

1 yorum:

  1. How to Make Money From Slots - WorkTomsakeMoney
    Learn how to make money from slots betting on the market. The worrione odds on slots are 1 in 인카지노 1 that the first three หารายได้เสริม numbers in a paytable bet are 1 in 10.

    YanıtlaSil