29 Temmuz 2016 Cuma

NİVEA LIP BUTTER

Herkese günaaydınnn! Bomba gibi bi hafta sonuna hazır mıyız ? Oooooooooo..!  
 
Deniz, kum, güneş?  Peki ya hava şartlarına maruz kalan dudaklarınız? Evet bugün vücudunuzu değil dudaklarınızı ele alıyoruz (nuri alço gibi hissettim kendimi bi an) peki ya dudaklarınıza gereken özeni gösteriyor musunuz? Bakım yapıyor musunuz?  Sadece saç, cilt, vücuda peeling ve nemlendirici destekli ürünler sürülmez aynı zaman da dudaklarınıza da aynı bakım rutinini oluşturmalısınız. Hava şartlarından dolayı nem'ini kaybedip kurumalar çatlamalar oluşur.  Kiii benim yaz kış demeden sürekli nem'e destek duyar! Peki bu devrede ne mi yapacaksınız? 
Hemen aşağıda vereceğim tarifi ve daha sonrasında bakalım neler neler??? 
Küçük bir kâseye 1 çay kaşığı toz şeker, üzerine 1 çay kaşığı zeytin yağı koyup karıştırınız. Şeker doğal peeling görevini zeytin yağı ise nemlendirmemize destek olacak. Peelinginizi hazırladıktan sonra 1 dk boyunca  yaptığınız homojen karışımı dudaklarınıza iyice yedirin ardından dudaklarınızı güzelce kalıntı kalmayacak şekilde durulayınız. Peeling işlemimiz bittiğine göre sıra da nemlendirmek var. Şu aşamada iyi güzel bi ürün seçmek dışarı çıktığımızda dudağımızdan hemen uçup gitmeyen ve nem ihtiyacımızı karşılayacak bir ürün olmalı. Ta ta ta taaaammmm!
Tabi ki bu işin uzmanı NİVEA! nivea'nın bu mis kokulu balmları gerçekten de MUH-TE-ŞEMMM! Yapı olarak biraz yoğun nemlendirmesi de öyle ama bir kokuları var kiiiii EFSANE! Der noktayı koyarım..  Bu tarz ürünleri çoğu zaman çekinerek alırım hatta mümkünse almamaya özen gösteririm kiii sizde gösterin! Dışarıda metroda otobüste olsanız dudaklarınız kurumuş olsa çantanızdan bu balm'ı çıkarıp sürseniz kim bilir kaç yere dokunup o ellerinizi bide dudaklarınıza götüreceksiniz dimi? Hijyenik bulmuyorum pek evet ama bu balmlar bir harikaaa ! Sanırım o eksisi de ona boncuk olsun bu seferlik diyelim ;) 
Sevgiler:* 



-İLETİŞİM:
-instagram: @ swanjade
-twitter: @bayan_galaxy
-marka iş birlikleri için:swanoffic@outlook.com
-snapchat: swan_jade

1 yorum:

  1. Bende de ikisi var :D

    Yaa çok tatlı değiller mi amaa :) Yumuşacıklar, hemen nemlendiriyorlar.. Krema gibi ya yiyeceğim neredeyse :D

    YanıtlaSil